Dezinfekciono sredstvo Screen 5L

Premiere Products
2.950,00  RSD /pak
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Premiere Products
Kod proizvoda - SKU PK00125
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Dezinfekciono sredstvo Screen 5L je tečna formulacija na bazi biorazgradivih kvaternerih amonijumovih jedinjenja, nejonskih tenzida, graditelja alkalija, sa dodatkom osvežavajućeg mirisa. Ove komponente isključuju APEO (alkilfenoletoxilat), fosfate i druge materije, koje su štetne po životnu sredinu.
  • Bistra, svetla tečnost sa mirisom grejpfruta.
  • Dezinfekciono sredstvo Screen 5L je veoma efikasan i kao sredstvo za čišćenje i kao sredstvo za odmašćivanje, ima širok spektar dejstva na bakterije, viruse i funge (gljivice).
  • Primenjuje se za čišćenje i dezinfekciju čvrstih površina ( podova, zidova, plafona, sanitarija, toaleta) u industriji, javnim
    objektima (škole,bazeni, lečilišta-banje) i objektima javnog zdravlja.
  • Dezinfekciono sredstvo Screen 5L se preporučuje za čišćenje i dezinfekciju toaleta, pisoara, slivnika, sudopera, tuš kabina, svlačionica, kanti za đubre, prilaza gradskih bazena i za oblasti gde se zahteva visok nivo čistoće.
  • Efikasnost Screen-a je nezavisno testirana na različitim čvrstim površinama i u različitim okruženjima(prostorijama). Rezultat ovih testova omogućavaju njegovo korišćenje protiv virusa (uključujući HIV i Hepatitis B), gljivica i širokog spektra bakterija (uključujući svih pet prepoznatljivih vrsta MRSA).
  • Dezinfekciono sredstvo Screen 5L služi ikao dopuna za Aluminijumska dezobarijera/dezokadica 60cm x 80cm


Fizičko-hemijske osobine:


Oblik:                               Tečnost
Boja:                                Bez boje
Miris:                               Voćni
pH vrednost:                   8,0
Tačka ključanja (°C):      ~100
Tačka paljenja (°C):        >55
Rastvorljivost u vodi:     Rastvorljiv u vodi

Doziranje:   1:100

Uputstvo za upotebu:
Prilikom korišćenja, uvek nositi zaštitnu odeću (zaštitne rukavice, zaštitne naočare) i pročitati uputstvo za upotrebu. Praviti sveže i tačno dozirane rastvore u čistim bocama sa sprej pumpicama pre svakog nanošenja. Ostaviti da deluje koliko je propisano, u zavisnosti od ciljanog mikroorganizma koji želi da se suzbije.

Održavanje podova:
Pre početka čišćenja i dezinfekcije podova potrebno ih je usisati i ukloniti otpatke.
Mop tehnika: Dezinfekciono sredstvo Screen 5L sredstvo može se nanositi mopovima. Izbor sredstva zavisi od vrste poda i od stepena zaprljanosti.
Za generalno čišćenje napraviti rastvor Screen-a u odnosu 1:50.


PDF UPUTSTVO ZA UPOTREBU 


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar