Fleksibilni parking stubić-TPU 75cm

MFK PLASTIK
1.900,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
MFK PLASTIK
Kod proizvoda - SKU UN00326
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Fleksibilni parking stubić-TPU 75cm sa belom reflektujućom trakom je izdržljiv i praktičan proizvod koji se koristi za kontrolu pristupa parkiralištima i zaštiti parking mesta od neovlaštenog parkiranja.
  • Izrađen je od izdržljivog materijala poznatog kao termoplastični poliuretan (TPU), koji ga čini fleksibilnim i otpornim na udarce.
  • Fleksibilni dizajn ovog stubića omogućava mu savijanje pod pritiskom, što smanjuje rizik od oštećenja vozila u slučaju da vozač nenamjerno udari u njega. Nakon uklanjanja pritiska, stubić se vraća u svoj prvobitni uspravni položaj, čineći ga pouzdanim i praktičnim za dugoročnu upotrebu.
  • Opremljen sa 3 bele reflektujuće trake klase 2.
  • Otporan na UV zračenja.
  • Lako se montira na beton ili asfalt sa tri vijka (vijci i tiplovi za montažu UKLJUČENI U CENU!)
  • Fleksibilni parking stubić-TPU 75cm sa belom reflektujućom trakom je pouzdan i trajan proizvod koji će obezbediti efikasno regulisanje saobraćaja i sigurnost na parkingu ili bilo kojem drugom prostoru gde je potrebno ograničiti pristup vozilima.

Materijal:           Termoplastični poliuretan (TPU)

Boja:                   Narandžasta
Težina:               1.1 kg
Dimenzije:       Visina 750 mm - prečnik 80 mm

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar