Guma u rolni BOLO reljefna sa kružićima - 3mm x 1250mm

2.900,00  RSD metar dužni (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
Kod proizvoda - SKU GM00343
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Guma u rolni BOLO reljefna sa kružićima - 3mm x 1250mm s ugrađenim/utisnutim kružićima se koristi za oblaganje ili pokrivanje podova. Ovakve gume se često koriste kao podloge ili obloge u različitim prostorima kako bi se poboljšala sigurnost, izolacija od buke ili zaštita podova.
  • Gume sa kružićima obično imaju povećanu površinsku trakciju i mogu se koristiti u različitim okruženjima, uključujući garaže, radionice, sportske terene ili industrijske prostore. Kružići na gumi pružaju dodatno prianjanje i sprečavaju klizanje.
  • BOLO guma je vrsta meke i trajne gume izrađene od termoplastične gume (TPR) koja je netoksičan i recikliran materijal poznat po svojoj fleksibilnosti i otpornosti.
  • Težina po metru dužnom: 5,40 KG

Dimenzije:

  Debljina: 3 mm 

  Širina rolne: 1250 mm

  Dužina cele rolne: 10-30 m

         

  OBRAČUN PO DUŽNOM METRU, MINIMALNA PORUDŽBINA 1 METAR

  Za porudžbine preko 2 dužna metra, zbog velike težine i limita za preuzimanje od strane kurirske službe, molimo vas da nam pošaljete upit na: office@svezapod.rs ili da nas kontaktirate na naše brojeve telefona.

  *Prikazana slika je ilustrativnog karaktera.

  Komentari

  Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
  Postavite komentar