Mellerud ČISTAČ CEMENTNIH OSTATAKA 1 litar

Mellerud
890,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Mellerud
Kod proizvoda - SKU MELL00030
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Mellerud ČISTAČ CEMENTNIH OSTATAKA 1 litar je sredstvo na bazi solne kiseline koje brzo i bez problema uklanja cementne naslage, ostatke cementa, mrlje od šalitre i prljavštinu.
  • Nakon renoviranja ili postavljanja pločica, uobičajeno je da se tvrdokorni ostaci cementa, cementni ostaci, nitrati i opšta prljavština talože na površinama i podovima. U tu svrhu, sredstvo za uklanjanje cementnog filma Mellerud ČISTAČ CEMENTNIH OSTATAKA 1 litar nudi brzu i efikasnu opciju čišćenja za lako uklanjanje ovih ostataka sa površina otpornih na kiseline kao što su pločice, keramičke podne pločice, cotto pločice ili prirodni kamen bez kreča od granita, škriljevca i kvarcita.
  • Jednostavna primena.


NAČIN UPOTREBE:

Površinu lagano navlažiti vodom. Sredstvo za uklanjanje naneti nerazređeno ili razređeno (maks. 1:5). Ostaviti nakratko da deluje, izribati grubom četkom i isprati s puno vode. U toku postupka rada ne dopustiti da se osuši. U zavisnosti od strukture i zaprljanju površine, 1 l dovoljan je za oko 10 do 15 m².


NAPOMENE:

Ne koristiti na pločicama i površinama koje su osetljive na kiselinu, kao što su mermer, razni graniti (npr. Kašmir beli), obojeni škriljevci, brazilski obojeni škriljevci, emajli, hrom i različito fino kamenje. Prethodno je obavezno probati na neupadljivom mestu. Dobro pokrijte armature i metalne predmete pre nanošenja. Obezbedite dobru ventilaciju. Koristite samo na očvrslim spojevima (fugama).

BEZBEDNOSNA UPUTSTVA:

Iritira kožu. Izaziva jaku iritaciju očiju. Može iritirati respiratorni sistem. Može korodirati metale. Ako je potrebna medicinska pomoć, pokažite bočicu ili etiketu. Držati van domašaja dece. Izbegavati udisanje magle/pare/aerosola. Nosite zaštitne rukavice/zaštitu za oči/zaštitu za lice. Koristite samo na otvorenom ili u dobro provetrenom prostoru. U SLUČAJU KONTAKTA SA OČIMA: pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ako ih nosite i ako se lako skidaju. Nastavite sa ispiranjem. U slučaju zdravstvenih problema pozvati CENTAR ZA KONTROLU TROVANJA/lekara. U SLUČAJU DODIRA S KOŽOM: Oprati sa dosta vode. Čuvajte pod ključem. Odložite sadržaj/bočicu na određena mesta za odlaganje opasnog otpada ili kontaktirajte kompaniju ovlašćenu za sakupljanje opasnog otpada.


VIDEO_DE


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar