Mellerud ČISTAČ LAMINATA I PLUTANIH POVRŠINA 1 litar

Mellerud
990,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Mellerud
Kod proizvoda - SKU MELL00018
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Mellerud ČISTAČ LAMINATA I PLUTANIH POVRŠINA 1 litar je sredstvo koje istovremeno čisti, neguje i osvežava podove od punog laminata i furnira, zidnu i plafonsku lamperiju, površine od plute.
  • Pruža površini sjaj i daje joj novi izgled
  • Mellerud ČISTAČ LAMINATA I PLUTANIH POVRŠINA 1 litar bez poteškoća odstranjuje prljavštinu, ostatke otisaka, masne i uljne naslage.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU :

Na kofu tople vode sipati 1/4 šoljice (30-40ml) ovog sredstva i dobro promešati. Neophodno je upotrebiti podni brisač. Nakon što ste na pod naneli sredstvo, pustiti da površina upije. U slučaju tvrdokornih mrlja, upotrebiti nešto jači rastvor sredstva. Nakon nanošenja sredstva pod isprati (brisačem) vodom.

NAPOMENA :

Laminatni podovi su osetljivi u području ivica, a podovi od plute su u osnovi osetljivi na vodu, zbog toga postoji opasnost da se laminat i parket dignu. Zbog toga pod čistiti navlaženim priborom. Ako se po podu prospe veća količina sredstva ili vode, odmah je odstraniti.

Držati van domašaja dece.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Preporučeni proizvodi