Mellerud ČISTAČ OSNOVNI INTENZIVNI 1 litar

Mellerud
890,00  RSD kom (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
Mellerud
Kod proizvoda - SKU MELL00031
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Mellerud ČISTAČ OSNOVNI INTENZIVNI 1 litar uklanja naslage nečistoća, zaštitne filmove, tvrdokornu prljavštinu, zapeklu masnoću, prljavštinu nastalu usled građevinskih radova, kao i naslage nikotina, ulja, čađi.
  • Ovo osnovno sredstvo za čišćenje je posebno pogodno za čišćenje domaćinstva nakon radova na izgradnji ili renoviranju.
  • Koristi se na pločicama, prirodnom kamenu kao što su mermer, granit i sl. veštačkom kamenu i betonskim blokovima, PVC-u, grejnim telima, lakiranom drvetu i metalu (npr. nerđajući čelik).

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Mellerud ČISTAČ OSNOVNI INTENZIVNI 1 litar raspršiti pomoću prskalice, pokupiti rastvorene ostatke i isprati sa puno vode. U zavisnosti od stepena zaprljanosti, naneti nerazređeno ili razblaženo do 1:5 na površinu koju treba očistiti, ostaviti da deluje kratko, upije rastvorene ostatke i obrisati sa dosta vode. Za vrlo tvrdokorne nečistoće naknadno obraditi ribaćom četkom. Velike površine čistiti u delovima. 1 litar je dovoljan za 5-15m² zavisno od stepena zaprljanja.

NAPOMENA:

Pre primene isprobati na neupadljivom delu, kako bi ispitali osteljivost površine. Čuvati van domašaja dece.

Sastav: mešavina sa vodom aktivnih sredstava za pranje, fosfata i pojačivača delovanja

PH vrednost: 10,50 - 11,40


BEZBEDNOSNA UPUTSTVA:

Izaziva jaku iritaciju očiju. Ako je potrebna medicinska pomoć, pokažite BOČICU ili etiketu. Držati van domašaja dece. Nakon upotrebe temeljno operite. U SLUČAJU KONTAKTA SA OČIMA: pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ako ih nosite i ako se lako skidaju. Nastavite sa ispiranjem.


SVE ZA POD_VIDEO_Mellerud ČISTAČ CEMENTNIH OSTATAKA 1 litar

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar