Mellerud ČISTAČ SPOMENIKA 500ml

Mellerud
890,00  RSD kom (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
Mellerud
Kod proizvoda - SKU MELL00024
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Mellerud ČISTAČ SPOMENIKA 500ml je specijalni čistač nadgrobnih spomenika.
  • Pogodan za nadgrobne ploče, spomenike i okolne prilaze od prirodnog i veštačkog kamena kao što su granit, mermer....
  • Temeljno i bez problema uklanja nečistoće i zelene naslage, ostatke lišća i cveća, ptičji izmet, taloge čađi i prašine.
  • Mellerud ČISTAČ SPOMENIKA 500ml je pogodan i za čišćenje drveta. Ne sadrži kiseline i hlor.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Nanesite nerazređeno na površinu koju treba očistiti. Ostavite da deluje 15 minuta. Zatim obradite četkom ili sunđerom i nekoliko puta isperite vodom. U slučaju tvrdokorne prljavštine, ponovite tretman. Testirajte otpornost površine na neupadljivom mestu. Nakon upotrebe pištolj za prskanje temeljno isperite vodom.


NAPOMENA: Alat za čišćenje nakon upotrebe oprati vodom. Čistač je štetan za vodene organizme. Ne prskati direktno na biljke. Pre upotrebe testirati na neupadljivoj površini. Boja od ostataka nestaje posle ponovljenog ili dužeg tretmana. Nadražuje kožu. Čuvati van domašaja dece. Ne udisati isparenja. Izbegavati kontakt sa kožom. U slučaju kontakta sa očima, isprati ih vodom i potraziti pomoć doktora. U slučaju gutanja potražiti pomoć doktora i pokazati mu etiketu ili ambalažu.

VIDEO_DE

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar