Mellerud SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE FUGNI 500 ml

Mellerud
790,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Mellerud
Kod proizvoda - SKU MELL00032
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Mellerud SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE FUGNI 500 ml je sredstvo za čišćenje koje oslobađa zidne i podne fugne na pločicama od masnih i uljnih prljavština, raznih ostataka, prljavih naslaga itd.
  • Preporučujemo upotrebuMellerud SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE FUGNI 500 ml posebno za fuge na pločicama, klinker ciglama, obložnim ciglama, ciglama, prirodnom kamenu, keramičkim pločicama u kuhinji i kupatilu.
  • Bez kiselina i može se koristiti na svim vrstama spojeva.
  • Pouzdano uklanja masne ili uljne prljavštine, ostatke sapuna, tragove habanja, inkrustacije, naslage filma za negu fuga.
  • Tretirani spojevi izgledaju kao da su sveže fugovani.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Zavisno od stepena zaprljanosti, ovo sredstvo se može razrediti vodom u odnosu 1:3. Na jače zaprljanim fugnama proizvod koristiti nerazređen pomoću prskalice. Ostaviti sredstvo nekoliko minuta da fugne upiju. Potom zaprljane površine oribati četkom. Četku redovno ispirati u vodi. Ukoliko je porebno ponoviti ceo postupak. Na kraju obrađenu površinu isprati vodom.

NAPOMENA:

Pre početka čišćenja, proveriti osteljivost površine na sredstvo.


VIDEO_DEKomentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar