Mellerud SREDSTVO ZA ZAŠTITU OD BUĐI 500ml

Mellerud
1.190,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Mellerud
Kod proizvoda - SKU MELL00025
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

Mellerud SREDSTVO ZA ZAŠTITU OD BUĐI 500ml je dugotrajna zaštita zatvorenih prostora, različitih površina kao što su tapete, gips, drvo, beton, cigla, prirodni kamen.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Pre nanošenja, temeljno prebrisati i otkloniti svu buđ. Pustiti površinu da se osuši, odraditi neophodne popravke, i posle ponovnog sušenja naneti Mellerud SREDSTVO ZA ZAŠTITU OD BUĐI 500ml, prekriti celu zahvaćenu površinu i po mogućnosti proširirti po 1m preko. Tretirana površina je spremna za sve porebne radove (krečenje, tapete.)

NAPOMENA:

Nadrazuje oči i kožu. Čuvati van domašaja dece. U slučaju kontakta sa očima, isperati ih temeljno hladnom vodom i potražiti pomoć lekara. U slučaju gutanja odmah se obratiti doktoru i pokazati mu ambalažu ili etiketu.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar