NOVO

Sredstvo za čišćenje podova bez ispiranja s mirisom citrusa i efektom sjaja - Kiter KING 1L

Kiter
660,00  RSD /pak (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
Kiter
Kod proizvoda - SKU SO00349
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis


  • Sredstvo za čišćenje podova bez ispiranja s mirisom citrusa i efektom sjaja - Kiter KING 1L je neutralno sredstvo za svakodnevno brzo čišćenje svih vrsta podova. Kiter KING ne stvara penu i ne ostavlja tragove na podu. Pogodan je za ručno čišćenje sa mopom i kantom, kao i za automatske mašine za čišćenje i sušenje. Kiter KING ostavlja površine sjajnim i ima dugotrajan miris citrusa.
  • Sredstvo za čišćenje podova bez ispiranja s mirisom citrusa i efektom sjaja - Kiter KING 1L se koristi za brzo čišćenje svih vrsta podova, kako onih elastičnih tako i tvrdih, kao što su PVC, linoleum, guma, kamen, mermer, beton, smola, čak i zaštićenih podova.
  • UPOTREBA:

Svakodnevno čišćenje podova mopom ili automatskom mašinom za brisanje podova: razblažiti 1% (100ml na 10 litara vode). Nema potrebe za ispiranjem. Na vodootpornim površinama povećajte dozu na 2%.


  • Pakovanje: 1 Litar (dostupno i u pakovanju od 5 litara)

Reč upozorenja: nema
Obaveštenja o opasnosti: nema

*Hemikalija nije klasifikovana kao opasna u skladu sa Pravilnikom o klasifikaciji, pakovanju, obeležavanju i oglašavanju hemikalije i određenog proizvodau skladu sa Globalno harmonizovanim sistemom za klasifikaciju i obeležavanje UN ("Sl. glasnik RS", br. 105/2013, 52/2017 i 21/2019)

Obaveštenja o merama predostrožnosti: nema
Dodatna obeveštenja o opasnosti:
EUH210: Bezbednosni list dostupan na zahtev.

PREPORUČENO ZA PROFESIONALNU UPOTREBUFizičko-hemijske osobine:

SASTAV: Nesioni i anionski surfaktanti, sredstva za vezivanje metala, rastvorljivi rastvarači, miris

IZGLED: Prozirna svetlozelena tečnost

MIRIS: citrusi

GUSTINA: 1

AKTIVNA KOLIČINA: 9 %

pH u čistom obliku:  10,5 ± 0,5

pH u rastvoru za upotrebu: 8,5 ± 0,5

RASTVORLJIVOST U VODI: potpuna

BIORAZGRADIVOST: Surfaktanti prisutni u ovom preparatu ispunjavaju kriterijume za biodegradabilnost propisane Uredbom (EC) Br. 648/2004 o deterdžentima.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar