NOVO

WEPOS Osnovno sredstvo za čišćenje terasa 1L

WEPOS
1.500,00  RSD kom (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
WEPOS
Kod proizvoda - SKU WEP00353
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  WEPOS Osnovno sredstvo za čišćenje terasa 1L efikasno uklanja snažna zaprljanja, masne nečistoće i stare slojeve zaštite sa kamenih površina. Pruža temeljno čišćenje i uklanja zimsku prljavštinu, čisti novo postavljene površine ili pre nego što se kamen i ploče zapečate i impregniraju.

  • Područje primene: Za sve vrste prirodnog i veštačkog kamena, kao što su betonski kamen, teraco, granit, škriljac, keramičke pločice ili fini kamen. Posebno pogodan za krečnjačke obloge osetljive na kiseline kao što su mermer, peščar i krečnjak, porfir, bazalt itd. Pogodan za stepenice, zidove, kamene fontane, spomenike, grobnice, staze, terase, ograde itd.
  • Primena: U zavisnosti od jačine prljavštine, nanesite nerazređeno ili razblaženo sa vodom u odnosu do 1:20 na prethodno navlaženu površinu i temeljno raspodelite četkom. Ostavite da deluje kratko vreme, zatim ponovo četkom očistite i isperite otopljene ostatke sa puno vode. Pažljivo isperite vodom. U slučaju tvrdokornih zaprljanja, ponovite postupak.
  • Napomena: Pre primene uvek proverite podobnost za površine. Pre sledećeg zaptivanja ili impregnacije, ostavite površinu da se temeljno osuši.

  Pakovanje: Bočica od 1.000 ml (1 litar)

  Tehnički podaci:

  • Gustina: 1,05 g/ml
  • pH vrednost: 10,5
  • Izgled: bistar
  • Miris: karakterističan

  Upozorenja o opasnostima: Izaziva ozbiljnu iritaciju očiju.

  Mere opreza: Ne sme dospeti u ruke dece. Nositi zaštitne naočare/zaštitu za lice. U SLUČAJU DODIRA SA OČIMA: Isprati nekoliko minuta pažljivo vodom. Ako nosite kontaktna sočiva, uklonite ih ako je to moguće. Nastaviti ispiranje. U slučaju postojane iritacije očiju: Zatražiti savet lekara/lekarsku pomoć.

  ZA UPOTREBU SPOLJA, NA OTVORENOM PROSTORU


  Informacije o sastojcima:

  VODA

  TRINATRIJUM-FOSFAT 

  PENTANATRIJUM-FOSFAT 

  TRIDECET-9 

  BUTOKSIETOLOKSI ETANOL 

  BUTOKSIETANOL 

  AMINO-ETANOL 

  NATRIJUM DIETILENETRIAMIN PENTAMETILEN FOSFONAT 

  PARFEM 

  Komentari

  Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
  Postavite komentar