Grass SREDSTVO ZA UKLANJANJE OSTATAKA CEMENTA 5,8 kg

4.100,00  RSD kom (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
Kod proizvoda - SKU INT00224
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Grass SREDSTVO ZA UKLANJANJE OSTATAKA CEMENTA 5,8 kg je kiseli deterdžent bez pene, za uklanjanje ostataka cementa, betona, mrlja od rđe, vodenog kamenca, kreča, naslaga soli i drugih zagađivača preostalih nakon građevinskih radova ili popravki.
  • NAMENA: Grass SREDSTVO ZA UKLANJANJE OSTATAKA CEMENTA 5,8 kg je deterdžent za čišćenje i uklanjanje ostataka cementa i kreča sa tvrdih i kiselo-otpornih površina kao što su granit, keramika, klinker i nerđajući čelik. Pored toga, koristi se za uklanjanje jakih organskih zagađivača. Proizvod ima prijatan miris i boju. Proizvod je koncentrisan, mora se razblažiti vodom prema uputstvima. Ne sadrži hlorovodoničnu kiselinu.
  • NAČIN PRIMENE:  1. Uklonite jaku površinsku prljavštinu. 2. Razblažite koncentrat u odnosu od 1:25-1:50 (20-40 ml/l).  3. Nanesite na površinu koju čistite prskalicom ili sunđerom, ostavite da odstoji (približno 2 - 3 minuta), po potrebi utrljajte četkom, isperite vodom nakon 30 minuta. U slučaju jakog zaprljanja, ponoviti tretman. Za naročito tvrde ostatke sredsvo naneti nerazblaženo. 

       Preporučena doza:
       • Nerđajući čelik i keramika: 1-3% rastvor (10-30g po litru vode)
       • Granit i klinker: 3-6% rastvor (30-60 g po litru vode)

       Proizvod se može nanositi ručno ili mašinom sa jednim diskom.


  • SASTAV: ≥30% prečišćene vode; ≥15 do <30% mešavina organskih i neorganskih kiselina, uklj. hlorovodonična kiselina; ≥5 do <15% inhibitor korozije.
  • NAPOMENE: Ne koristiti u kombinaciji sa deterdžentima koji sadrže hipohlorit. Ne koristiti na mermeru ili drugim površinama osetljivim na kiseline. Kada se površina tretira prvi put, preporučujemo testiranje proizvoda na malom skrivenom delu kako biste proverili efekat i odredili gustinu materijala i trajanje nanošenja. Zatvorite pakovanje nakon upotrebe.
  • MERE PREDOSTROŽNOSTI: U slučaju kontakta sa kožom ili sluzokožom isprati sa dosta vode. Ako je potrebno - potražite savet lekara.

PAKOVANJE: Kanister 5,8 kg

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar