NOVO

Sredstvo za uklanjanje kamenca i cementa sa podova otpornih na kiseline - KITER SCUD 5L

Kiter
2.100,00  RSD /pak
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Kiter
Kod proizvoda - SKU SO00316
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Sredstvo za uklanjanje kamenca i cementa sa podova otpornih na kiseline - KITER SCUD 5L je kiselinski deterdžent sa jakim *tamponirajućim dejstvom namenjen za efikasno uklanjanje kamenca, solnih naslaga, ostataka boje, cvetanja i hrđe sa kamenih površina otpornih na kiseline. Takođe, KITER SCUD se može koristiti i za uklanjanje cementnih ostataka ili tvrdokornih ostataka krečnog maltera sa strukturnih i dekorativnih elemenata, podova i obloga.

*Tamponirajuće dejstvo se odnosi na svojstvo materijala ili supstance da ublažava promene u pH vrednosti rastvora ili da sprečava naglo povećanje ili smanjenje koncentracije jona u rastvoru. Ovo dejstvo se postiže tako što materijal ili supstanca reaguje sa jonom u rastvoru i apsorbuje ga ili oslobađa u zavisnosti od potrebe.

  • KITER SCUD se može koristiti na keramici, pečenoj glini, gresu, klinkeru, cementu i na svim kamenim površinama koje su otporne na kiseline. Za najbolje rezultate, pre upotrebe proverite otpornost površine na koroziju na osetljivim materijalima kao što su mermer, krečnjačke stene, emajlirane ili lakirane površine, aluminijum, hromirani i preslikani mekani metali.
  • UPOTREBA:

Sredstvo za uklanjanje kamenca i cementa sa podova otpornih na kiseline - KITER SCUD 5L se koristi razblažen u vodi, u promenljivim procentima od 3 do 10% (od 300 ml do 1 litra na svakih 10 litara vode), u zavisnosti od kamenca koji treba ukloniti i vrste površine koja se tretira. Nanesite mopom ili mašinom sa jednim braon diskom. Nakon upotrebe, temeljno isperite više puta vodom, po potrebi neutralizirajući sa 2% rastvorom EUSTRIP-a.

Da biste proverili potpuno uklanjanje cementnih ostataka i kamenca, proverite odsustvo mehurića na sumnjivim delovima, ponovo ih vlažeći sa istim KITER SCUD-om pre završnog ispiranja sa čistom vodom. Odmah nakon upotrebe isperite opremu.

  • Pakovanje: 5 Litara

Upozorenje:

Izaziva ozbiljne opekotine kože i teške povrede oka. Nosite zaštitne rukavice i zaštitite oči. U slučaju kontakta sa kožom ili očima: temeljno isperite nekoliko minuta. Izbegavajte udisanje pare.

Zaštitna oprema: sigurnosne naočare i rukavice od gume ili PVC-a.Fizičko-hemijske osobine:

SASTAV: kiseline, neionski tenzidi, antikorozivi, hidrosolubilni rastvarači, mirisi

IZGLED: prozirna tečnost od bezbojne do žućkaste boje

MIRIS: badem

SPECIFIČNA TEŽINA: 1,06

AKTIVNA KOLIČINA: 18%

pH u čistom obliku:  0

pH u rastvoru za upotrebu: 1,5 ± 0,5

RASTVORLJIVOST U VODI: potpuna

BIORAZGRADIVOST: svi sadržani tenzidi poštuju zahteve o potpunoj aerobnoj biorazgradivosti navedene u Prilogu III Uredbe (CE) br. 648/2004.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar