NOVO

Visoko koncentrovani super brzi rastvarač za skidanje premaza KITER EUSTRIP 5L

Kiter
4.700,00  RSD /pak
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Kiter
Kod proizvoda - SKU SO00315
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Visoko koncentrovani super brzi rastvarač za skidanje premaza KITER EUSTRIP 5L je sredstvo za skidanje starih slojeva različitih premaza, voska i zaptivača sa podova, koje se može koristiti i ručno uz pomoć kofe i mopa a bez obaveznog korišćenja mašina za čišćenje sa jednim diskom i abrazivnih jastučića.
  • KITER EUSTRIP je odličan za suvo skidanje voskova, omogućava uštedu od 50% vremena u odnosu na konvencionalna sredstva za skidanje voska i zaptivača, ne zahteva ispiranje i podovi su spremni za novu zaštitu čim se osuše.
  • Ne sadrži visoko kaustične alkalne supstance niti amonijak.
  • UPOTREBA:  Visoko koncentrovani super brzi rastvarač za skidanje premaza KITER EUSTRIP 5L je veoma efikasan na sintetičkim podovima, PVC-u, termoplastici, gumi i prirodnom kamenu, mermernim i teraco podovima, idealan je za uklanjanje voska sa stepenica gde se ne mogu koristiti mašine za čišćenje sa jednim diskom. Takođe se koristi u okruženjima gde se mora izbegavati voda i vlaga, kao što su podovi u objektima sa izraženim elektroinstalacijama.

Uputstvo za upotrebu: 

KITER EUSTRIP se može koristiti ručno sa kantom i mopom ili mašinom sa jednim diskom za čišćenje.

Razblažite u vodi prema željenoj nameni.

Ručno skidanje: razblažite 20% (2 litra na 10 litara vode). Nanesite rastvor na pod i ostavite da se ravnomerno navlaži. Sačekajte 5 do 10 minuta, dodajte još rastvora ako je potrebno da bi površina ostala mokra. Ponovo obrišite mopom da biste olakšali proces skidanja. Koristite usisivač da biste uklonili nastali mulj. Obrišite čistim vlažnim mopom da biste uklonili bilo kakve ostatke.

Skidanje mašinom sa jednim diskom za čišćenje: razblažite 10% (1 litra EUSTRIP na 10 litara vode). Nanesite rastvor na pod i pređite mašinom sa zelenim ili plavim jastučićem. Koristite usisivač da biste uklonili nastali mulj. Obrišite čistim vlažnim mopom da biste uklonili bilo kakve ostatke.

Suvo skidanje: razblažite 20% u vodi (2 litra EUSTRIP-a na 10 litara vode) i raspršite rastvor na malom delu poda (2 m²), vodeći računa da ne preterate sa raspršivanjem. Koristite mašinu za čišćenje sa jednim diskom i crvenom, plavom ili zelenom podnom mrežicom, i krećite se paralelnim linijama kako bi se rastvor dobro rasporedio. Polako brišite dok pod ne bude suv i zaštitni sloj uklonjen. Koristite vlažnu krpu da uklonite sve tragove voska.

Ne koristite proizvod nerazblažen. Pre upotrebe na sintetičkim podovima, testirajte na skrivenom delu kako biste proverili otpornost boje.

  • Pakovanje: 5 Litara

Upozorenje: Štetno ako se proguta, dođe u kontakt sa kožom ili udiše. Izaziva teške opekotine kože i oštećenje očiju. Može izazvati iritaciju disajnih puteva. Štetno po život u vodi sa dugotrajnim efektima. Izbegavati ispuštanje u životnu sredinu. Nositi zaštitne rukavice/odeću i zaštitu za oči/lice!

Fizičko-hemijske osobine:

AKTIVNI SASTOJCI:  Neionski surfaktanti, rastvorljivi u vodi rastvarači, alkali
IZGLED:                      Bezbojna transparentna tečnost
MIRIS:                         Karakterističan za sastojke
GUSTINA:                   0,94
AKTIVNI UGLJENIK:  70%
pH čisto:                     12,5 ± 0,5
pH razblaženo:           11,5 ± 0,5
RASTVORLJIVOST U VODI: Potpuna
BIORAZGRADIVOST: Surfaktanti koji se nalaze u ovoj pripremi ispunjavaju kriterijume biorazgradivosti propisane Uredbom (EZ) br. 648/2004.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar