Sredstvo za uklanjanje voska za linoleum i osetljive podove KITER LINDEC 5L

Kiter
3.900,00  RSD /pak (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
Kiter
Kod proizvoda - SKU SO00314
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Sredstvo za uklanjanje voska za linoleum i osetljive podove KITER LINDEC 5L je deterdžent niske pene specijalno formulisan za čišćenje osetljivih površina kao što su resilientni podovi osetljivi na alkalije, linoleum, guma i parket. Ovaj proizvod lako uklanja i veoma stare slojeve metaliziranih i zaptivajućih voskova. Takođe se može koristiti kao sredstvo za odmašćivanje za uklanjanje nakupljenih masti i ulja sa nezaštićenih podova.
  • Za *deceraciju podova sa **jednobrzinskim čistačem, preporučuje se razblaživanje LINDEC-a sa vodom u razmeri 10-20% (1-2 litra LINDEC-a na 10 litara vode) i nanošenje rastvora na pod. Ostaviti da deluje oko 5-10 minuta i očistiti pod jednobrzinskim čistačem sa crnim ili smeđim diskom za tvrde podove, ili sa plavim ili zelenim diskom za resilientne podove. Na kraju, pažljivo isprati.

*Deceracija je proces uklanjanja zaštitnog sloja voska, laka ili drugih sredstava sa površine poda. Ovaj postupak se obično koristi kako bi se pripremila podloga za nanošenje novog zaštitnog sloja. Deceracija se može obavljati različitim metodama, uključujući upotrebu hemikalija ili mehaničku obradu. Važno je napomenuti da se postupak deceracije mora obavljati pažljivo kako se ne bi oštetila površina poda.

**Jednobrzinski čistač podova je vrsta mašine za čišćenje koja se koristi za temeljno čišćenje i održavanje podova u komercijalnim i industrijskim prostorima. Ova mašina ima jedan disk ili valjak koji rotira brzinom od 175 do 350 obrtaja u minuti, zavisno od modela. Disk ili valjak su obloženi četkama ili jastučićima koji čiste površinu poda dok se mašina kreće po njemu. Jednobrzinski čistači podova mogu koristiti vodu, deterdžent ili hemijske preparate za čišćenje kako bi uklonili prljavštinu, masnoće, mrlje i ostale nečistoće sa podova. Ova vrsta mašine često se koristi u velikim trgovinskim centrima, školama, bolnicama, hotelima i drugim javnim objektima za redovno čišćenje i održavanje podova.

  • Sredstvo za uklanjanje voska za linoleum i osetljive podove KITER LINDEC 5L se može koristiti kao univerzalni decerant/odmašćivač za bilo koju vrstu poda, ali je posebno pogodan za resilientne podove osetljive na alkalije, linoleum, gumu i parket.
  • Za temeljno pranje podova sa mopom, jednobrzinskim čistačem ili mašinom za pranje podova, preporučuje se upotreba LINDEC-a u razmeri od 3% (300 ml LINDEC-a na 10 litara vode) i pažljivo ispiranje. Pre nanošenja na sintetičke podove, važno je proveriti otpornost boje.
  • Pakovanje: 5 litara

Upozorenje: Izaziva iritaciju kože. Izaziva tešku iritaciju očiju. Nosite zaštitne rukavice i zaštitite oči. Pažljivo operite ruke nakon upotrebe. U slučaju iritacije kože ili očiju: obratite se lekaru!

Fizičko-hemijske osobine:

Sastav:                             Rastvarači rastvorljivi u vodi, nejonizirajući tenzidi.

Oblik:                                Providna tečnost
Boja:                                 Zelena
Miris:                                Karakteristika parfema
Aktivni sastojak:             35%.
pH u originalnom stanju:    10,5 ± 0,5.
pH u rastvoru za upotrebu:   9,5 ± 0,5.
Rastvorljivost:                 Rastvorljiv u vodi

Biorazgradljivost:            Svi tenzidi uključeni u sastav ispunjavaju zahteve za potpunu aerobnu biorazgradivost utvrđene u Prilogu III Uredbe (CE) br. 648/2004.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar