NOVO

Sredstvo za uklanjanje kamenca KITER JET 5L

Kiter
3.600,00  RSD /pak
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Kiter
Kod proizvoda - SKU SO00313
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Sredstvo za uklanjanje kamenca KITER JET 5L je aktivno kiselo sredstvo za čišćenje u obliku pene, za periodično uklanjanje teškog kamenca i naslaga kamenca sa podova i zidova.
  • Efikasno se koristi za dubinsko čišćenje i uklanjanje kamenca, urinarnih nečistoć i ostataka sapuna sa slavina, sanitarnih čvorova, tuševa, toaleta i pisoara, lavaboa, keramičkih pločica i površina od nerđajućeg čelika (inox). Savršeno čisti pocrnele spojeve podnih i zidnih pločica.
  • Kada se koristi u čistom obliku sa bocom za prskanje, formira gustu i postojanu penu koja prijanja na površinu, ukjlučujući i vertikalne površine, bez kapanja, čime se povećava vreme kontakta i efikasnost.
  • Sredstvo za uklanjanje kamenca KITER JET 5L dezodorira površinu širenjem prijatnog mirisa u okolinu i ostavlja površine sjajnim.
  • Na veoma prljavim podovima izvršite prethodno temeljno pranje.
  • Doziranje: 1:30
  • Temeljno pranje podova krpom (mopom): razblažiti 3-5% (300-500 ml u 10 litara vode)
  • Pažnja: produženo vreme kontakta može oštetiti površine. Ne koristiti na mermeru i emajliranim ili obojenim površinama.
  • Pakovanje: 5 litara

Upozorenje: Izaziva ozbiljnu iritaciju očiju. Nakon upotrebe temeljno operite ruke. U slučaju iritacije oka, konsultovati lekara.


Fizičko-hemijske osobine:

Sastav:                            Organske kiseline, nejonski surfaktanti, boje, parfemske esencije, antikorozivna sredstva

Oblik:                               Providna tečnost
Boja:                                Zelena
Miris:                                Voćni
pH vrednost:                   1,5 +/- 0,5 (u rastvoru za upotrebu)
Rastvorljivost:                Rastvorljiv u vodi

Biorazgradljivost:           Svi sadržani surfaktanti su u skladu sa potpunim zahtevima za aerobnu biorazgradljivost utvrđenim u Aneksu III Uredbe (EZ) br. 648/2004.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar