Sredstvo za čišćenje granitnih podova DIE GRES 5L

Kiter
3.600,00  RSD /pak (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
Kiter
Kod proizvoda - SKU SO00288
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Sredstvo za čišćenje granitnih podova DIE GRES 5L je koncentrovani deterdžent namenjen za svakodnevno održavanje poliranih podova od porcelanskog kamena, granita, mikroporoznih pločica, gres-a i keramike.
  • DIE GRES sprečava brzo stvaranje oreola i mrlja krečnjačkog porekla.
  • Sredstvo za čišćenje granitnih podova DIE GRES 5L se može koristiti i ručno i mašinski, po mogućnosti sa tkaninama od mikrovlakana.
  • Brzo se suši bez ostavljanja tragova ili ostataka, čini površine čistim i sjajnim, izbegavajući brzu reapsorpciju prljavštine.
  • U slučaju ručnog nanošenja na sjajne pločice, preporučljivo je koristiti dobro oceđenu krpu. Na veoma prljavim podovima izvršite prethodno temeljno pranje.
  • Doziranje: 1:200

Upozorenje: Izaziva ozbiljnu iritaciju očiju. Nakon upotrebe temeljno operite ruke. U slučaju iritacije oka, konsultovati lekara.


Fizičko-hemijske osobine:

Sastav:                            sekvestranti, surfaktanti, rastvarači rastvorljivi u vodi, esencije

Oblik:                               Tečnost
Boja:                                Bez boje
Miris:                                Voćni
pH vrednost:                    >2 (pH u radnom rastvoru 5 ± 0,5)
Rastvorljivost:                Rastvorljiv u vodi

Biorazgradljivost:           Svi sadržani surfaktanti su u skladu sa potpunim zahtevima za aerobnu biorazgradljivost utvrđenim u Aneksu III Uredbe (EZ) br. 648Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar