Ležeći policajac-usporivač brzine-krajnica 30 x 630 x 185 mm SZP 3

2.100,00  RSD kom (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
Kod proizvoda - SKU UN00216
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

Ležeći policajac-usporivač brzine-krajnica 30 x 630 x 185 mm SZP 3 je proizvod od profilisane vulkanizovane gume i koristi se kao završni element prilikom montiranja segmentiranog sistema ležećih polcajaca-usporivača brzine.

Gumeni prinudni usporivači brzine su segmentirani sistemi napravljeni od gumenih elemenata koji se mogu brzo i lako montirati na bilo koju podlogu (asfalt, beton...) bilo koje širine.
Njihova montaža ili demontaža se obavlja brzo i jednostavno pomoću ankera koji obezbeđuju čvrstu, pouzdanu i dugotrajnu vezu sa postoljem. Montaža ne zahteva dodatnu obradu, sečenje segmenata, niti posebnu pripremu kolovoza (izrada udubljenja, precizno nivelisanje).

Svojstva gume koja se koristi za proizvodnju Ležeći policajac-usporivač brzine-krajnica 30 x 630 x 185 mm SZP 3 su sledeća:
- profilisana vulkanizovana guma tvrdoće 80 ± 6°C Sh,
- temperaturni opseg eksploatacije od -40°C do +80°C,
- otporan na vremenske uslove,
- UV otporan,
- otporan na naftne derivate,
- otporan na so,
- otporan na habanje.

DIMENZIJE: 30 x 630 x 185 mm

TEŽINA:  4 kg


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar