Ležeći policajac-usporivač brzine-segment 70 x 1200 x 500 mm SZP 7

10.800,00  RSD kom (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
Kod proizvoda - SKU UN00309
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

Gumeni prinudni usporivači brzine su segmentirani sistemi napravljeni od gumenih elemenata koji se mogu brzo i lako montirati na bilo koju podlogu (asfalt, beton...) bilo koje širine.
Njihova montaža ili demontaža se obavlja brzo i jednostavno pomoću ankera koji obezbeđuju čvrstu, pouzdanu i dugotrajnu vezu sa postoljem. Montaža ne zahteva dodatnu obradu, sečenje segmenata, niti posebnu pripremu kolovoza (izrada udubljenja, precizno nivelisanje).


Ležeći policajac-usporivač brzine-segment 70 x 1200 x 500 mm SZP 7 se proizvodi od profilisane vulkanizovane gume. Segmentirana površina ima reljefnu teksturu koja sprečava klizanje. Osnovni segmenti su konveksnog oblika i povezani su sa bazom pomoću 16 ankera. Dva segmenta imaju ukupnu dubinu od jednog metra.

Na primarne segmente se lepi bela ili žuta (po zahtevu kupca) reflektujuća traka, simetrično raspoređena po površini segmenta, koja zauzima 40% površine. Osim boje koja povećava vidljivost u dnevnim uslovima, traka ima i retroreflektujući materijal (staklene i keramičke perle) koji značajno povećava vidljivost segmenta u uslovima smanjene vidljivosti (mrak, magla...).

Svojstva gume koja se koristi za proizvodnju Ležeći policajac-usporivač brzine-segment 70 x 1200 x 500 mm SZP 7 su sledeća:
- profilisana vulkanizovana guma tvrdoće 80 ± 6°C Sh,
- temperaturni opseg eksploatacije od -40°C do +80°C,
- otporan na vremenske uslove,
- UV otporan,
- otporan na naftne derivate,
- otporan na so,
- otporan na habanje.

Umanjenje brzine (km/h): 30

DIMENZIJE: 70 x 1200 x 500 mm

TEŽINA: 23 kg


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar