Grass SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE OSTATAKA CEMENTA 1L

1.100,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Kod proizvoda - SKU INT00222
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Grass SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE OSTATAKA CEMENTA 1L je deterdžent na kiseloj bazi, namenjen čišćenju podova i drugih površina od ostataka cementa, betona, mrlja rđe, krečnjaka i drugih materijala preostalih prilikom izvođenja građevinskih radova.
  • NAČIN PRIMENE: Koncentrat se razblažuje vodom u odnosu 200-300 g/l. Nanosi se na površinu prskalicom ili sunđerom. Vreme potrebno za završetak reakcije je 2-3 minuta. Nakon toga površinu tretirati tvrdom četkom. Za neutralizaciju kiselog deterdženta preporučuje se naknadno pranje pomoću alkalnog sredstva za čišćenje. Za naročito tvrde ostatke sredsvo naneti nerazblaženo.
  • SASTAV: voda, surfaktanti, mešavina organskih i neorganskih kiselina, bojilo, aroma.
  • Mere predostrožnosti: U slučaju kontakta sa kožom ili sluzokožom isprati sa dosta vode. Ako je potrebno - potražite savet lekara.

PAKOVANJE: 1 LITAR


Tehnički list/nalepnica

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar