NOVO

Ležeći policajac-usporivač brzine OKRUGLI 230x50mm

1.260,00  RSD kom (sa PDV-om)
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama.
Kod proizvoda - SKU UN00353
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

Ležeći policajac-usporivač brzine OKRUGLI 230x50mm je gumena kružna prepreka koja se koristi za smanjenje brzine vozila na određenom području, poput parkinga, staza ili prilaza.

  • Materijal: Okrugli usporivač brzine je izrađen od visokokvalitetne profilisane vulkanizovane gume koja je elastična i otporna na habanje. Ova svojstva omogućavaju dugotrajnost i efikasnost usporavanja.

  • Dizajn: Ima oblik kruga ili prstena, sa zaobljenim ivicama kako bi se omogućilo glatko prelaženje vozila preko njega. Ovaj oblik smanjuje mogućnost oštećenja vozila i povećava udobnost vozača.

  • Montaža: Postavlja se direktno na površinu puta, obično se pričvršćuje vijcima ili lepkom. Montaža je jednostavna i može se izvesti bez potrebe za specijalnim alatima. Preporučuje se postavljanje 6 gumenih okruglih usporivača po m².

  • Funkcija: Kada vozilo prolazi preko kružnog gumiranog usporivača brzine, guma se komprimuje, apsorbuje energiju i postepeno usporava vozilo. Ova funkcija je posebno korisna na mestima gde je potrebno održavati nisku brzinu, poput parkirališta, školskih zona ili stambenih naselja.

  • Vidljivost: Ima ugrađene reflektujuće trake koje povećavaju vidljivost tokom noći, doprinoseći bezbednosti.

  • Održavanje: Zahteva minimalno održavanje. Redovno čišćenje i provera eventualnih oštećenja su obično dovoljni da se osigura pravilno funkcionisanje.

Svojstva gume koja se koristi za proizvodnju Ležeći policajac-usporivač brzine OKRUGLI 230x50mm su sledeća:
- profilisana vulkanizovana guma tvrdoće 80 ± 6°C Sh,
- temperaturni opseg eksploatacije od -40°C do +80°C,
- otporan na vremenske uslove,
- UV otporan,
- otporan na naftne derivate,
- otporan na so,
- otporan na habanje.


DIMENZIJE: 230 x 50 mm

TEŽINA: 1,6 kg

  • VAŽNA NAPOMENA:  Saobraćajne barijere se postavljaju na sopstvenu odgovornost u skladu sa saobraćajnim propisima i dozvolama. SVE ZA POD doo ne obezbeđuje potrebne saglasnosti, bavi se isključivo prodajom navedenog artikla i odriče se odgovornosti za eventualno postavljanje saobraćajnih barijera protivno zakonskim propisima.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar