Parking barijera stub 62cm-obarajući sa "push to lock" bravicom

Lampa
6.900,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Lampa
Kod proizvoda - SKU GM00270
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Parking barijera stub 62cm-obarajući sa "push to lock" bravicom služi za rezervaciju parking mesta i sprečavanje neovlašćenog parkiranja.
  • Koristi se za pojedinačna parking mesta.
  • Bezbednosni sklopivi parking stub 2 ključa u paketu.
  • Brava sa mesinganim cilindrom i zaštitnim poklopcem.
  • Brzi sistem samozaključavanja bez upotrebe ključa.
  • Parking stub se pričvršćuje za tlo pomoću anker vijaka. (Anker vijci za montažu uključeni u paket!) Lokacije rupa se obeležavaju merenjem bušilicom ili šiljkom. Nakon što se označena mesta izbuše bušilicom/hilti koliko je širina tipla, tipl se zabija u zemlju. Rupe za zaključane šipke za parkiranje su poravnate sa tiplima, a zavrtnji su zategnuti i pričvršćeni za pod.
  • Lako se postavlja na asfaltne i betonske podove.
  • U podovima sa kamenom ili behatonom, montažu treba izvršiti nakon provere čvrstoće poda i da li su ploče dobro zbijene peskom. Na labavim podovima, umesto uklanjanja kamenih ili behaton ploča, treba sipati beton u oblasti gde će se vršiti postavljanje. Dovoljno je da širina površine na kojoj će se vršiti nanošenje betona bude onoliko široka koliko će biti fiksirana zaključana parkirna letva.

Materijal:    Metal
Dimenzije:  Pločica za montažu: 130 x 110 mm; Profil/stub: 60 mm

Visina:        620 mm

Težina:        6 kg
Boja:           Žuta 
Montaža:                 Uz barijeru se isporučuje i 3 kom anker vijaka za montažu. (uključeno u cenu)
Zaključavanje:        "Push to lock" sistem samozaključavanja; 2 ključa u paketu.

  • VAŽNA NAPOMENA:  Saobraćajne barijere se postavljaju na sopstvenu odgovornost u skladu sa saobraćajnim propisima i dozvolama. SVE ZA POD doo  ne obezbeđuje potrebne saglasnosti, bavi se isključivo prodajom navedenog artikla i odriče se odgovornosti za eventualno postavljanje saobraćajnih barijera protivno zakonskim propisima.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar