Parking barijera stub 75cm-obarajući sa rupom za katanac

MFK PLASTIK
3.200,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
MFK PLASTIK
Kod proizvoda - SKU UN00264
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Parking barijera stub 75cm-obarajući sa rupom za katanac služi za rezervaciju parking mesta i sprečavanje neovlašćenog parkiranja.
  • Koristi se za pojedinačna parking mesta.
  • Proizveden od kutijastog profila 6x4 cm, sa elektrostatičkom bojom pogodnom za spoljašnju upotrebu.
  • Prilikom parkiranja Parking barijera stub 75cm-obarajući sa rupom za katanac se otključava i polaže u horizontalni položaj, ostajući spojena sa metalnom osnovom. Nakon isparkiravanja barijera se podiže u vertikalni položaj i zaključava.
  • Parking stub se pričvršćuje za tlo pomoću tiplova/šrafova. Lokacije rupa se obeležavaju merenjem bušilicom ili šiljkom. Nakon što se označena mesta izbuše bušilicom/hilti koliko je širina tipla, tipl se zabija u zemlju. Rupe za zaključane šipke za parkiranje su poravnate sa tiplima, a zavrtnji su zategnuti i pričvršćeni za pod.
  • Lako se postavlja na asfaltne i betonske podove.
  • U podovima sa kamenom ili behatonom, montažu treba izvršiti nakon provere čvrstoće poda i da li su ploče dobro zbijene peskom. Na labavim podovima, umesto uklanjanja kamenih ili behaton ploča, treba sipati beton u oblasti gde će se vršiti postavljanje. Dovoljno je da širina površine na kojoj će se vršiti nanošenje betona bude onoliko široka koliko će biti fiksirana zaključana parkirna letva.

Materijal:    Metal
Dimenzije:  Pločica za montažu: 12x12 cm; Profil/stub: 6x4 cm

Visina:        75 cm

Težina:        2 kg
Boja:           Žuta 
Montaža:                 Uz barijeru ide potreban broj šrafova i tiplova (uključeno u cenu)
Zaključavanje:        Koristi katanac - NIJE uključeno u cenu!

  • VAŽNA NAPOMENA:  Saobraćajne barijere se postavljaju na sopstvenu odgovornost u skladu sa saobraćajnim propisima i dozvolama. SVE ZA POD doo  ne obezbeđuje potrebne saglasnosti, bavi se isključivo prodajom navedenog artikla i odriče se odgovornosti za eventualno postavljanje saobraćajnih barijera protivno zakonskim propisima.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar