Parking barijera zaobljena SA DALJINSKIM UPRAVLJANJEM

11.900,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Kod proizvoda - SKU MON00329
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

 • Parking barijera zaobljena SA DALJINSKIM UPRAVLJANJEM ističe se elegantnim dizajnom, modernom strukturom, jednostavnom kontrolom, snažnom funkcionalnošću, visokom sigurnošću i pouzdanošću.

 • Idealna je za efikasno sprečavanje zloupotrebe i neovlašćenog parkiranja na različitim lokacijama poput luksuznih stambenih kompleksa, tržnih centara, hotela, kancelarija, aerodroma i drugih mesta.


 • Njena izdržljivost omogućava izdržavanje kotrljajuće sile od 3 tone pod pritiskom, bez ikakvih oštećenja. Osim toga, samo korisnik može promeniti njen status, a barijera će signalizirati i reagovati ukoliko se primeni nepropisna sila, automatski pomerajući se u prednjem ili zadnjem delu.


 • Zahvaljujući IP67 zaštiti, potpuno je zaštićena od prašine i vode, omogućavajući joj dugovečnost i pouzdan rad. Takođe, u slučaju ispražnjenosti baterije ili kraja njenog veka trajanja (4-6 meseci), može se ručno kontrolisati povlačenjem ili pritiskom, omogućavajući izvlačenje baterije radi punjenja, zamene ili održavanja.


 • Visok nivo zaštite od krađe (100%) obezbeđuje sigurnost postolja i podne instalacije uz pomoć velikog spoljnog poklopca koji se otvara isključivo ključem korisnika.  PAKET SADRŽI:
  - 1x Parking barijera
  - 2x Daljinski upravljač
  - 2x Ključ poklopca
  - 3x Ekspanzioni zavrtanj
  - 1x Uputstvo na srpskom jeziku


 • VAŽNA NAPOMENA:  Saobraćajne barijere se postavljaju na sopstvenu odgovornost u skladu sa saobraćajnim propisima i dozvolama. SVE ZA POD doo  ne obezbeđuje potrebne saglasnosti, bavi se isključivo prodajom navedenog artikla i odriče se odgovornosti za eventualno postavljanje saobraćajnih barijera protivno zakonskim propisima.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar