Grass SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KUPATILA 600ml

690,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Kod proizvoda - SKU INT00225
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Grass SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE KUPATILA 600ml je deterdžent za čišćenje tuševa, kupatila, toaleta, oluka, podnih obloga, vodovodnih instalacija, zemljanog posuđa i pločica.
  • Kompleks prirodnih kiselina (limunske, glikolne i mlečne) i N-surfaktanata dobijenih iz biljnih ulja uklanja kamenac i mineralne nečistoće čak i u hladnoj i tvrdoj vodi a takođe je i aktivno sredstvo za uklanjanje rđe.
  • Antibakterijski agens ubija klice i bakterije, efikasno eliminiše neprijatne mirise. Pere se 100% i ne ostaje na površinama. Hipoalergenski miris na bazi eteričnih ulja sandalovine, bergamota, nane i limuna daje proizvodu i očišćenim površinama prijatan svež miris. Ne sadrži boje. Siguran za akrilne kade i površine od obojenih metala.

PAKOVANJE: sprej 600ml

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar