Grass SREDSTVO ZA UKLANJANJE MRLJA 600ml

2.400,00  RSD kom
Troškovi isporuke nisu uključeni! Obračun troškova isporuke se vrši automatski na osnovu težine, po cenovniku. Cena dostave će biti naznačena odmah po stavljanju proizvoda u korpu. Dostava se vrši kurirskim službama. Navedene cene su maloprodajne, SVE ZA POD d.o.o. nije u sistemu PDV-a.
Kod proizvoda - SKU INT00226
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.
Dostupno u 2-3 dana od datuma naručivanja

Opis

  • Grass SREDSTVO ZA UKLANJANJE MRLJA 600ml je gotovo rešenje za uklanjanje mrlja na bazi rastvarača. Koristi se za uklanjanje mrlja na sintetičkim, prirodnim tekstilnim površinama, nameštaju i tepisima kao i tvrdim površinama. Ne ostavlja masne tragove i neprijatan miris nakon nanošenja. Rastvor je efikasan protiv sledećih mrlja: mastilo hemijske olovke (uključujući i na bazi gela), trajni marker na bazi vode i alkohola, vosak, kozmetička maskara, ruž za usne, lak za nokte, krema za cipele, plastelin različitih sastava, sluzi, boje na bazi ulja i vode, uključujući aerosol, polimerne prajmere, tečne silikone, bitumen, vosak i plastelin. Za profesionalnu upotrebu.
  • SASTAV: ≥30% organskih rastvarača; ≥5% do <15% alifatičnih ugljovodonika
  • NAČIN PRIMENE: pre nanošenja Grass SREDSTVO ZA UKLANJANJE MRLJA 600ml, proverite postojanost boje za tkaninu na neupadljivom mestu, radi migracije boje! Pročitajte uputstva na etiketi, ako su dostupna, o sastavu tkanine nameštaja, tepiha, vanjske odeće. Ne koristiti na svilenim, satenskim tkaninama i drugim površinama koje nisu otporne na rastvarače. 1. Kada uklanjate mrlje, pokušajte da sredstvo za uklanjanje fleka nanesete od ivica mrlje do centra, jer, kada se kontaminacija rastvori, oreol mrlje može porasti. 2. Nanesite proizvod direktno na mrlju, ne prelazeći granice, držite na površini 5-30 sekundi, a zatim uklonite ostatke sredstva za uklanjanje fleka pomoću ekstraktora ili mikrovlakana pritiskom na površinu mrlje. Za uklanjanje stare prljavštine preporučuje se ponavljanje tretmana sredstvom za uklanjanje mrlja, kao i povećanje vremena ekspozicije na površini uz periodično obnavljanje rastvora za uklanjanje mrlja. 

PAKOVANJE: sprej 600ml

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar