Rok isporuke

Internet prodavnica SVE ZA POD (svezapod.rs) započinje proces organizovanja isporuke proizvoda nakon što kupac u potpunosti dovrši proces naručivanja i kupovanja proizvoda.

Isporuku obavljamo u roku od 1-3 dana osim proizvoda za koje je kupac posebno obavešten o roku isporuke.

Subote i nedelje ne računaju se u rok dostave.

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi, u distribucionom centru partnera koje je isti vratio internet prodavnici SVE ZA POD (svezapod.rs) bez isporuke kupcu i sl.) SVE ZA POD (svezapod.rs) ne preuzima odgovornost na prvi rizik i obvezuje se poslati zamenski proizvod u najkraćem roku.


Nemogućnost isporuke od strane prodavca:

U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavca zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavac će pismeno obavestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se potrošač otkazati narudžbu, prodavac će kupcu vratiti uplaćen novac što je pre moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.

Isporuka:

SVE ZA POD (svezapod.rs) internet prodavnica u saradnji sa dostavnim službama vrši dostavu na celom području Republike Srbije.

* Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između Kupca i dostavljača, radnici Internet prodavnice SVE ZA POD (svezapod.rs) dostavnim službama dostavljaju i broj telefona Kupca navedenog prilikom registracije.
* Ukoliko Kupac želi dostavu nekom drugom dostavnom službom, dužan je o tome obavestiti SVE ZA POD (svezapod.rs) odmah po izvršenoj narudžbi. U tom slučaju Kupac sam kontaktira dostavnu službu i sa njima dogovara detalje dostave. Dostava proizvoda se vrši do ulaza u stambeni objekat Kupca.
* Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.
Prilikom preuzimanja Kupac je dužan proveriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (radniku kompanije koja vrši dostavu).
* Prodavac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tokom dostave.
Ako Kupac ne primi robu, ili obavestenje o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavestiti Prodavca kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.
* Ako Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavac ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom povraćaja e-mailom na office@svezapod.rs , telefonski na broj 021-47 80 246.


Način isporuke: Kurirske službe

Vreme dostave: 1-3 dana

Dostupnost: Srbija


Troškovi isporuke:

RB OPIS USLUGE     CENA 
1.       do 1 kg        450,00
2.    1 do 2 kg        580,00
3.    2 do 5 kg        780,00
4.    5 do 10 kg        980,00
5.   10 do 15 kg     1.300,00
6.   15 do 20 kg     1.500,00
7.   20 do 30 kg     1.800,00
8.   30 do 50 kg     2.200,00
9.   50 do 70 kg     2.800,00
10.  70  do 100 kg     4.000,00
11.  preko 100 kg 36,00 za svaki kg preko 100 kg


NAPOMENA: Troškovi dostavljanja pošiljki se plaćaju prilikom preuzimanja paketa. Za plaćanje preko računa cena dostave je uključena u predračun.

SVE ZA POD d.o.o. ne preuzima obaveze u vezi sa plaćanjem dostave kao i odgovornost za eventualna kašnjenja, oštećenja robe i sl. a prouzrokovanih od strane kurirskih službi.