Isporuka i povraćaj

Rok isporuke: 

Internet prodavnica svezapod.rs započinje proces organizovanja isporuke proizvoda nakon što kupac u potpunosti dovrši proces naručivanja i kupovanja proizvoda.

Isporuku obavljamo u roku 2-4 dana osim proizvoda za koje je kupac posebno obavešten o roku isporuke.

Subote i nedelje ne računaju se u rok dostave.

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi, u distribucionom centru partnera koje je isti vratio internet prodavnici svezapod.rs  bez isporuke kupcu i sl.) svezapod.rs ne preuzima odgovornost na prvi rizik i obvezuje se poslati zamenski proizvod u najkraćem roku.


Nemogućnost isporuke od strane prodavca:

U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavca zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavac će pismeno obavestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se potrošač otkazati narudžbu, prodavac će kupcu vratiti uplaćen novac što je pre moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.

Isporuka:

svezapod.rs  internet prodavnica u saradnji sa dostavnim službama vrši dostavu na celom području Republike Srbije.

* Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između Kupca i dostavljača, radnici Internet prodavnice svezapod.rs dostavnim službama dostavljaju i broj telefona Kupca navedenog prilikom registracije.
* Ukoliko Kupac želi dostavu nekom drugom dostavnom službom, dužan je o tome obavestiti svezapod.rs odmah po izvršenoj narudžbi. U tom slučaju Kupac sam kontaktira dostavnu službu i sa njima dogovara detalje dostave. Dostava proizvoda se vrši do ulaza u stambeni objekat Kupca.
* Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.
Prilikom preuzimanja Kupac je dužan proveriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (radniku kompanije koja vrši dostavu).
* Prodavac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tokom dostave.
Ako Kupac ne primi robu, ili obavestenje o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavestiti Prodavca kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.
* Ako Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavac ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom povraćaja e-mailom na office@svezapod.rs , telefonski na broj 021-47 80 246.

Način isporuke:

Royal Express 
Vreme isporuke: Isporuka u 2-4 dana 
Dostupnost: Srbija

Troškovi isporuke:

Cena po težini:
0 kg. - 1 kg.: 288 din
1 kg. - 2 kg.: 360 din
2 kg. - 5 kg.: 420 din
5 kg. - 10 kg.: 600 din
10 kg. - 15 kg.: 720 din
15 kg. - 20 kg.: 840 din
20 kg. - 30 kg.: 960 din
30 kg. - 50 kg.: 1.320 din
50 kg. - 70 kg.: 1.800 din
70 kg. - 100 kg.: 2.400 din
100 kg. - i više: 3.000 din